Om meg

 

Litt om meg:

  • 8 års erfaring med Fitness
  • Utdannet eiendomsmegler
  • WBFF Diva Fitness Models Compeditor
  • Blogg og Youtube motivator
  • Tilbyr online coaching
  • Bikini Designer
  • Tidligere 1.plass Bodyfitness IFBB

Fitness is my passion, og jeg har nå valgt å drive med dette på fulltid siden dette er min store lidenskap. Det å være et sunnere og sterkere menneske har vært min største gave i livet. Jeg føler meg flottere og er mer lykkelig i egen kropp. Det å spille på lag med kroppen sin og være fornøyd med seg selv er den beste gaven i verden.

Nå konkurrerer jeg internasjonalt i fitness og reiser verden over.

Helt fram til jeg begynte med fitness har jeg hatt mye vondt, mye problemer med magen, ut og inn av sykehuset, og mye feil og mangler på denne jenta gjorde at jeg følte jeg aldri strakk til. Etter å ha blitt feilmedisinert i flere år og var like ved å ligge på operasjonsbordet, var det tid for en hel omvending. Legene ville stramme en muskel på oversiden av magesekken som skulle dempe sure oppstøt, såkaldt “reflux”. Dersom jeg hadde fullført denne operasjonen ville jeg mest sannsynlig aldri kunne presse meg selv hardt på trening lenger, pga spenninger som ville oppstå i magen.  Dette var uaktuelt for min del, og jeg stod over operasjonen. Jeg endret kostholdet, droppet operasjonen, beholdt treningen i livet mitt, og er nå friskere enn noen gang.

Jeg ønsker samtidig å inspirere de som har har plager, til å få en lettere og sunnere hverdag. Enten du har plager med magen, søvnen, selvtilliten, så kan en fitness livsstil hjelpe deg.

Selv har jeg CROHNS (kronisk tarm betennelse), og jeg er ikke redd for å si det. I årevis har jeg slitt med plager i magen, episoder som har fått meg til å ligge hylende på badegulvet, trodde jeg skulle dø på sykehuset, eller episoder der du må forsvare ditt jeg i en barne bursdag for hvorfor du prøver å holde deg unna den maten du vet du blir dårlig av. Men likevel er smile om munnen fordi du ikke ønsker å fortelle noen om hvordan du egentlig har det.

Men det har også vær gode episoder, episoder der fordøyelse og energinivå er på topp, og smertene er helt glemt. Derfor er fitness blitt så stor lidenskap for meg, ikke bare føler jeg meg bra, men er også kvitt alle plager som kommer når denne sykdommen herjer.

Så til alle dere der ute, det er aldri for sent å gjøre en endring, men hvor før du starter, desto bedre er det.

Før: 60 kg                                                                    Etter: 60 kg