Summer Vibes! Kom deg i form med høy forbrenning!

Litt torsdags motivasjon til mine kjære lesere <3

Ikke la sommerformen eller ønske om en bedre helse kick starte i januar. Må det alltid være et nyttårsforsett for at du skal gjøre en endring?

Hvorfor ikke begynne nå, så har du litt å gå på når julen slår inn? Dessuten blir det ikke like hardt å starte det sunne liv igjen etter julesesongen, hvis du gjør det til en vane allerede nå.  Ikke bare det, men starter du tidlig slipper du å måtte legge deg selv i hardt underskudd på kalorier og karbohydrater, og du kan seile sommeren i møte med høy forbrenning!.

 

La veien til målet bli kos og glede. Så fort alt blir stess blir det heller ingen glede. Da blir det bare et slit og du vil falle fort av igjen. Det å legge om til en bedre hverdag og helse tar tid, og er ikke gjort på null komma niks.

Ta den tiden du trenger for å få med både hode og kropp med på reisen. <3 På den måten kan du finne ut av hva som passer best for DEG og DIN hverdag.

Jeg er utrolig takknemlig for at jeg får lov til å hjelpe så mange flotte mennesker til å nå målene sine og det er så gøy å se deres fremgang og lykken de får når de ser resultater. ALLE KAN!

-Og jeg mener så klart ikke at det må være en fitness guru eller stå på en scene skal være målet, jeg mener at den følelsen du får ved å være 100% fornøyd med deg selv, er verdt hvert eneste minutt du legger i det.

Kroppen er din sjels beste hotell, sjelen din er tempelet og kroppen er din drakt. Bær den med stolthet!

-X

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *