Hva sukker gjør med kroppen!

Ja jeg elsker sjokolade, og kjøper det gjerne <3  Men det blir ofte liggende… og jeg er for kjær til å kaste det

Nå skal det også sies at ingenting er skadelig ved et lite inntak, men litt sukker fører ofte til at du vil ha mer sukker, og hvis jeg setter i gang har jeg veldig problemer med å stoppe…  Noen som kjenner seg igjen? – Derfor er sukker fri sjokolade å foretrekke i mitt kosthold.

Mange tenker at det er det samme hva du spiser, at kalorier er kalorier. Ja det er helt sant, men det sukkerfrie alternativet øker ihvertfall ikke insulin nivået i kroppen, og er derfor et sunnere alternativ <3

Følg meg gjerne på min kanal på youtube <3 HER

 

Fredagen er endelig kommet, og jeg ønsker dere alle en god helg <3

-X

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *