Vil du alltid ha det du ikke kan få? Magisk SHOT!

En tanke slo meg heftig under cardio turen min på morgenen i dag. Ja tanken har faktisk slått meg mange ganger, og jeg tipper mange av dere kjenner dere igjen.

Hvorfor vil vi alltid ha det vi ikke kan få? -og da tenker du sikker: «Joda, alt er jo mulig»

Og det er helt riktig innstilling, og bra du tenker slik. Men vi vil alltid ha de tingene vi ikke får gjort noe med. Merk: «nå prater jeg spesielt for oss girls, Har ingen anelse om hvordan gutter har det.

Har du slett hår, så vil du ha krøller. Har du krøller, ja da vil du ha slett hår, og bruker rettetangen oftere enn du bruker deo.  Er vi kortvokste skulle vi gjerne ønske vi var høyere, og er du høy, ja da skulle du gjerne ønske du var lav så du kunne bruke høy helte sko. (og bare så det er sagt, høy helte sko er kanskje en pryd, og jeg er helt enig, det ser SUPER LEKKERT ut, men du skal være glad du slipper å lide i flere dager etter en bytur og slippe å vanke barbeint hjem etter en bytur. Våkne dagen etter meg både kutt og møkk under føttene.

Er du født med grønne øyne, misunner du de med blå osv. Har du blondt hår, så farger du det kanskje mørkt, eller omvendt?

Har du langt flått hår, så beundrer du de som er fine med en kort sveis. Så klipper du deg, fordi forandring fryder, og HVA SKJER? -Jo du går lei etter to uker og begynner å beundre de med langt hår igjen……! -Så putter du i extensions fordi det tar for laaaaang tid å vente på at håret skal bli langt igjen.

Hvordan er det med dere menn egentlig? har dere det slik? Hvorfor blir vi liksom aldri fornøyde? og hvorfor skal alt handle om vårt ytre?

Tenker du noen gang at du skulle ønske du var annerledes av personlighet? som f.eks: «skulle ønske jeg var mer omtenksom» eller: «se på han a, han er snill han, -skulle ønske jeg var like snill».  Tenk om vi hadde tenkt slik på samme måte som vi gjør når det kommer til utseende!

Selv er jeg 158 cm høy, har en vekt på 67 kilo! -Ja du leste riktig, jeg er et kjempe tungt beist, og han som en dag skal bære meg over dørstokken burde verken være svak eller dårlig i ryggen. Haha..

Det har alltid vært kropps press, og selv har jeg vært super opptatt av utseende helt siden jeg var liten pike. Jeg husker jeg gråt på pikerommet fordi jeg ikke var like slank som resten av jentene i ballett klassen. Jeg var ikke den høye slanke jenta, jeg hadde ikke den figuren, og den figuren ville jeg heller aldri få! Jeg var lav, jeg var kompakt, og hadde ben som en bjørn. Det hjalp ikke spesielt da jeg i tillegg ble mobbet på barneskolen, ungdomskolen OG videregående fordi jeg hadde hadde så kraftige ben og legger. Nei, den skinny modellen til MISS SIXTY -buksen fikk jeg aldri gleden av å bruke.

Men så glemte jeg å se det positive med det…. Jeg var STERK som en okse, og jeg var et nyttig arbeidsmateriale på gården der jeg var oppvokst.

Idag spør alle meg hva jeg har gjort for å få slike ben, og de med lange slanke ben vil gjerne ha «oppskriften». Så det er gøy å se hvordan verden utvikler seg. Og jeg må si at det er jammen godt at dagens kropps ideal har blitt å være sunn og sterk, og ikke anakoretisk skinny! Jeg må jo også innrømme at etterhvert som det ble «poppis» med muskuløse ben, har jeg endelig fått gleden av å kunne trene de enda sterkere!

 

I dag som PT ser jeg mange unge jenter, allerede fra 23 års alderen, som går med bøyd rygg fordi de var den høyeste i klassen, og fikk en dårlig holdning fordi de skulle ønske de ikke var så høye. Så til dere som føler dere er høye som kjemper, VÆR STOLT av høyden din,! Utsikten der oppe er mye mer oversiktlig enn her nede på 158cm.

Opp gjennom årene har jeg ofte fått høre at jeg er med på å lage et kropps press, og at det er en usunn hobby. Jeg tenker, bryr du deg ikke om kroppen din, nei da har du ingen ting på denne bloggen å gjøre heller. For jeg er faktisk stolt av det! Jeg er stolt av å få hjelpe mennesker til å bli en bedre utgave av seg selv, hjelpe de med å nå de målene de har satt seg, og hjelpe de med å få et bedre selvbilde. Èn ting er høyde, hårfarge og øyne, det får vi ikke gjort så mye med, men det at det er «inn« å være sunn og sterk, hva er galt med det?  Kropps press har det alltid vært, og kommer alltid til å forbli, samme om det er Kadashian  curves, Skinny bitch eller Sexy strong!

Det vi hvertfall skal være glad for, er at dagens ideal kan alle få, -med litt innsats. Og med styrketrening kan du forme kroppen akkurat slik du ønsker 🙂

Jeg er glad jeg får være en del av det, og jeg er STOLT av å få hjelpe andre til å nå de målene som kan hjelpe de med å få en bedre helse, bedre hverdag og et sunnere selvbilde. For er det noe som er usunt her i verden, så er det å ikke være fornøyd med seg selv.!

Så må du huske en ting, at det du kanskje ikke liker med deg selv, det er helt sikkert noen andre glad i <3 

HOLD DEG FRISK I HØST MED DENNE SHOTTEN!

 

Ingefær shot:

  • 100g rå ingefær
  • saften av en halv sitron
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 dl vann

Mixes i blender eller med stav mixer. Holder seg i kjøleskapet i et par uker 🙂

Ingefær er super bra for deg,! Det er betennelsesdempende og sørger for å holde forkjølelsen unna. Så la denne lille rakkeren bli en del av frokosten din <3

-X

2 thoughts on “Vil du alltid ha det du ikke kan få? Magisk SHOT!

  1. Så fint å lese at flere må stresse ned og slappe av!! Du motiverer stort!! Vil du skrive litt om hvordan cardio du gjør? Er følger du tid liksom? Eller måler du puls og holder hastiget slik at du har typ 140 i puls heleee tiden?

    1. Tusen takk, det er hyggelig å høre <3 Det kan jeg absolutt skrive om. Når det gjelder cardio er det mange muligheter, alt ettersom hvilket mål du har 🙂 Lager et innlegg om det i løpet av helgen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *