Mitt beste tips for å holde cravingsene unna!

Ja du har kanskje merket at det er lett å få lyst på noe ekstra godt når du absolutt burde holde deg unna? Vet det ofte kommer av? Og hvordan kan du forhindre det?

Joda, det er hukommelsen din… Et eksempel er små barn,de vil aldri spørre etter noe de aldri har smakt før, og har de smakt is, -ja da vil de gjerne få smake på is igjen! Men som voksne mennesker har vi som regel smakt det meste. Og det er jo litt synd om man ikke kan ha NOE godt i hus om man skal holde seg unna..

Jeg gir dere et lite tips….Som hjelper meg masse, og kanskje kjenner du deg igjen?

Abonner på meg på YouTube, så får du med deg videre opplastninger:

 

12 thoughts on “Mitt beste tips for å holde cravingsene unna!

 1. Akkurat begynt følge deg her på bloggen og må si du imponerer! Så mye kunnskap, og tips og ja herlig å lese!! Vil du skrive litt om feks matvarer/grønnsaker osv som er bra på diett mot lavere fettprosent? Spiser MASSE grønnsaker, men det er og fordi jeg syntes det er digg, bake i ovn osv 🙂 men er redd for at det kan bli for «mye» i carbs i grønnsaker…

  Og hvordan er det best å gjøre cardio når kcal er litt lav?
  Prøver særlig å holde magen/lår stramme, og går mye. Typ også tredemølle i stigning. Men er sykkel i 20-30 min bra cardio for bein? Bedre enn å gå?

  Litt rotete men vil sikkert komme fler spm, du virker så motiverende!

 2. Og hva er «best» av å spise fett /lite karb om morgenen, og mer karb mot kvelden? Eller omvendt og karb typ havregrøt på morgenen og null karb og mer protein/fett grønnsaker på kvelden? Er så usikker

  1. Hei 🙂 jeg har fått fler spørsmål om dette. jeg har hatt litt pause fra bloggen i det siste. regner med jeg er tilbake igjen nå. Så da skal jeg lage et innlegg om nettopp dette 🙂

 3. By dealing together, two of you can address problems of self-esteem and mutual trust. Use these circumspectly however, because they may lower blood sugar, which can be an inadequate effect in males whose blood sugar levels are properly balanced.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *