Ønsker du deg fremside lår? Killer Queen beinøkt fra meg til deg

Jeg MÅ bare fortelle dere om denne bein økta!! Kjenner det brenner i flere dager etterpå. Prøv den du også!

Jeg jobber fortiden med å få meg de «fremside låra» jeg alltid har ønsket meg. Nå er det riktig fokus og dedikasjon som gjelder. Jeg har alltid tenkt at jeg ikke vil være den jenta som har så store lår, men har innsett at om jeg skal få skikkelig cuts og volum i bena, så er det dette som må til.

Derfor har jeg nå delt opp bein treningen fra å være «aldri trene lår, kun to dager rompe», til å bli -«en dag fremside, en dag bakside, og en dag øvre del rompe og en dag nedre- og ytre del rompe». Ja det høres kanskje komliser ut, men det er egentlig ikke det. I tillegg gjør det treningen litt morsommere. Et lite tips er uansett at den delen du ønsker å bygge, kan du alltid kjøre et sett på uansett hvilken økt du har, slik at du får aktivisert muskelbruppen, og du vil automatisk bruke den litt under hele økta, selv om du trener noe annet denne dagen.

La oss sette et navn på den, den gir deg såpass skikkelig gelly-legs at et navn har den absolutt fortjent!

Killer Queen: (mine kilo er kun et forslag, regner med du må kjøre dine egene)

-20 min ellipse maskin, hurtig og moderat med motstand

Legg extensions:

Jeg kjører først begge ben, så et og ett ben, så begge ben til slutt igjen. Her har jeg så tungt som mulig på de første 10 repitisjonener, så går jeg litt ned i kilo slik at jeg klarer enda flere repetisjoner. Jeg skriver ned mine kg slik at det er letere for dere å se hva jeg gjør. Etter å ha kjørt begge ben går jeg over til ett og ett ben slik at det ene får hvile litt mellom slaga, enda mer ned i kjilo og opp i antall reps. Til slutt yte det lille ekstra med å gå enda litt ned i kilo og opp i antall reps:

  • Begge ben: 10 reps med 40 kg, deretter 6 reps med 30 kilo (i ett sett) X 4 sett 
  • Ett ben: 15 reps med 20 kg X 2 sett pr ben
  • Begge ben: 20 reps med 15 kg X 2 sett

Deretter kjører jeg supersett av frontbøy med stang og utfall til side

Frontbøy med stang: (20-40kg)

  • Hurtig max reps

Utfall til siden med stang: (20-40kg)

  • Rolig og kontrollert

Spensthopp på kasse

  • Max antall hopp, kassen skal være i kne-høyde eller høyere.

Legg extencions:

  • Avslutt med begge ben, max rep, moderat motstand.

Avslutt med 20 min ellipse maskin.

 

Denne økta er virkelig en killer, så vær sikker på at du har påfyll med riktig og god mat når du kommer hjem, samt mye restitusjon.

Dette gikk ned på høykant hos meg.

 

Grillet biff, søtpotet, grønnsaker og soppstuing(egen oppskrift). + et glass med PM.

Ingen beinøkt uten do selfie og shaker med BCAA og glutamin fra PF <3

Gleder meg til stølheten går over så jeg kan kjøre på med samme økt igjen 🙂

-X

3 thoughts on “Ønsker du deg fremside lår? Killer Queen beinøkt fra meg til deg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *