STORM I FORM!

Shit som tiden bare flyyyr av gårde! Har ikke startet å pakke en gang! Og jeg har avreise til Miami i morgen!  Først og fremst på ferie, men også for å konkurrere i min andre konkurranse i WBFF. Konkurransen holdes på lørdag 17. Juni i Orlando. Det blir å tilbringe et par dager på Miami Beach først, før vi reiser opp til Orlando for å konkurrere. Der blir vi fredag-søndag, så reiser vi tilbake til Miami igjen og har en uke til med ferie, chill, fest og moro. Jeg skal prøve så godt jeg kan å video blogge på turen, og legge ut masse bilder underveis.

Formen har kommet seg noe, jeg er i bedre form enn min forrige konkurranse. Ingen hemmelighet med at jeg sliter med å rippe bena mine, men noe markeringer er det der hver fall. I tillegg samler jeg mye vann når jeg flyr, så håper jeg klarer å kvitte meg med dette før lørdag.

Og dere…?

Så dere YouTube videoen fra i går?? STORM skal komme i FORM!

Jeg du leste riktig! Dette er noe jeg gleder meg vanvittig mye til. Kim Daniel (Storm fra Hotel Cæsar), er så klar for å motta oppfølging, coaching og personlig trening av meg fremover, og jeg gleder meg kjempe masse til å hjelpe han, og ikke minst til å se resultater.

Jeg lurte han inn i baksete på bilen min i går, her ser du et lite klipp av hans nåværende hverdag og hva vi pratet om:

 

Jeg har satt han litt i gang med program og kosthold så han får startet av seg selv mens jeg er i Miami.

Er du også interessert i å ta grep i hverdagen din? –Ikke vent med å kontakte meg du også!

 

Så er jeg så heldig å ha blitt sponset med vipper av Skin Tonic Drammen. Jeg er egentlig super kresen på vipper, og har ikke hatt det siden i fjord sommer. Jeg ble liksom aldri fornøyd, og gadd ikke å bruke masse penger på et resultat som ikke ble bra, men DETTE HER ble bra! Jentene i salongen er ikke bare superhyggelige og gir deg kjempe god service, men de er vanvittig dykrige også. Og endelig ble jeg fornøyd! Helt klart en trofast kunde fremover.

Salongen er helt ny, ligger på CC senteret i Drammen. De legger også negler, og en rekke andre behandlinger. Ta turen hit, så skal jeg love deg du er i gode hender <3

 

Jentene er jo så søte <3 Og de tar så godt vare på meg <3

Følg de på Facebook HER!

 

Også må dere ikke glemme at MXDC har lagersalg i Sinsenveien 47 i Oslo i morgen!

Kunn 199,- Pr plagg! Følg de på facebook HER!

MXDC Norge sitt bilde.

 

Og HER har du link til eventet!

Dette settet finner du på lagersalget:

 

I dag skal jeg i barnedåp, så jeg blir pent nødt til å sikle på masse god mat og velsmakende kaker, kan nok bli en utfordring ja.

Men nå er det eyes on the price som gjelder, er da vel ikke verdt å ofre konkurransen fremfor et kakestykke, er det vel? Hehe…

God søndag alle <3

-X

 

2 thoughts on “STORM I FORM!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *