Finally Official

Kjære du store verden og kjære du store WIFI, nå skal ikke janteloven få stopp meg lenger!

Etter å ha leita land og strad rundt for å finne meg selv, etter at jeg etterlot sinnet mitt på BI i 2013, I finally found myself in a closet with dust!

I alle år har jeg tenkt at jeg ikke er god nok, duger ikke til noe, men nå tar jeg oppgjør med janteloven, og håper jeg får flere med meg på laget! For du skal tro at du er noe! Du skal våge å ha trua på deg selv! Du skal våge være stolt av deg selv! Du skal våge å kunne vise det til andre uten å være redd for hva alle andre tenker og tror om deg! Du er ditt eget menneske! Do what the Fu** you wanna do! Slutt å si «jeg kan ikke«, fordi alle kan, det er bare spørsmål om tid og vilje styrke. Vil du det nok? – Ja da finner du en vei for å få det til!

SO KEEP YOUR HEAD HIGH GEORGEOUS!

Trenger du inspirasjon og motivasjon til å klare å fullføre? –Eller til å komme i gang? –Jeg skal prøve å hjelpe deg så godt jeg kan! -Welcome to my fitness paradise <3

Denne nettsiden har sin første offisielle dag på nettet i dag, så den er ikke stappet med videoer og varer i nettbutikken enda, men vet dere hva? – Det er på vei 😉

Mens jeg jobbet med denne nettsiden var jeg i Sverige og spilte inn ny motivasjons video med Robin . Utrolig gøy å jobbe sammen med en så vanvittig dyktig fotograf!

Håper dere får lyst til å trene når dere ser den, ENJOY!

-X

2 thoughts on “Finally Official

  1. Endelig en fitness blogg med ikke bare smoothies og løpe intervaller😀 Men hvor handler du alt det fine treningstøyet ditt? Skjønner at kroppen den sitter på har noe å si men så jo veldig ålreit ut. Og at det ikke sklir opp og ned mens man beveger seg.

    1. Tusen takk for det 🙂 Jeg handler det litt overalt. Et spesielt plagg du tenker på? 🙂 Jeg kommer snart med eget trenings merket med perfekt design og passform. Så bare å følge med! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *